THE SMART TRICK OF درباره خواص عناب خشک THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of درباره خواص عناب خشک That No One is Discussing

The smart Trick of درباره خواص عناب خشک That No One is Discussing

Blog Article

تااین‌جا دائما از خواص عناب تعریف کردیم. اما آیا این میوه، عوارضی هم دارد؟ در واقع، عناب به خودیه خود عوارضی ندارد. اما ممکن است برای افرادی که در حال مصرف دارو هستند عارضه ایجاد کند.

طب سنتی ایرانی، عناب را چاق‌کننده و مقوی معده و کبد می‌داند.

نقش تغذیه مناسب در سلامتی و کیفیت زندگی افراد بر هیچکس پوشیده نیست. با مصرف مواد غذایی مقوی و سرشار از فواید می‌‌توانیم از بسیاری از امراض و مشکلات جلوگیری کنیم. یکی از مواد غذایی که دارای خواص فراوانی می‌باشد، عناب است.

این میوه می تواند به سرعت شما را سیر کند و از تنقلات ناسالم بین وعده های غذایی جلوگیری کند.

خواص جوشانده عناب خشک برای قلب نیز زیاد است. این میوه کلسترول شما را کاسته و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

( در مورد دیگر خوراکی های مفید برای خواب راحت در این مقاله بیشتر بخوانید) تنها باید توجه داشته باشید که عناب خشک نسبت به عناب تازه درصد قند بیشتری دارد و از این رو افراد دیابتی یا دارای اضافه وزن باید در خوردن آن اعتدال را رعایت کنند.

پالپ (تکه‌های نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و می‌تواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضد‌سرطانی، آنتی‌اکسیدانی، ضد‌التهابی، محرک سیستم ایمنی، ضد‌چاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه است.

مطالب بخش سلامت و پزشکی سایت کوکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند.

عناب دارای خواص بسیاری است که در درمان کبد چرب و بهبود آن بسیار کمک کننده هستند، اما درمان کبد چرب به تنهایی و فقط با عناب امکان‌پذیر نیست و باید از روش‌های درمانی پزشکی نیز استفاده شود.

توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگل‌های روده‌ای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.

علاوه بر این، یک تحقیق بالینی نشان داد که عناب عموماً به خوبی در بدن افراد قابل تحمل است و می‌تواند نقش‌های مفید بالقوه‌ای بر پروفایل چربی خون داشته باشد.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیش‌فرض دچار افت فشار خون می‌شوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

پیشنهاد میشود خواص عناب خشک برای زن باردار به مطلب نوشته شده از غفاری دایت که در آن به، خواص دانه چیا پرداخته ایم و به شما می‌گوییم که چگونه با دانه چیا لاغر شویم؟  مراجعه نمایید.

Report this page